Djelujemo od 2008. godine kao tvrtka specijalizirana za izradu i održavanje web stranica, izradu web trgovina, SEO analizu i optimizaciju te grafički dizajn.

Usluge pružamo odgovorno i profesionalno te nam je zadovoljstvo klijenta uvijek na prvom mjestu. Zadovoljstvo klijenata postižemo dobrom komunikacijom koju prema potrebama prilagođavamo za dobivanje što preciznijih i kvalitetnijih uputa za izradu projekata.

Svakodnevno usavršavamo tehnologije i pratimo trendove kako bi poboljšali kvalitetu usluga koje pružamo.

Po čemu se razlikujemo od drugih?

Brinemo istovremeno o kvalitetnom dizajnu i funkcionalnosti naših web stranica. Često u našoj branši izrađuju se projekti fokusirani na sam dizajn web stranice dok se s druge strane zapušta funkcionalnost iste, što vodi zbunjivanju i ne snalaženju posjetitelja. S druge strane, postoje i oni kojima je najbitnije staviti tekstualni sadržaj i ne mare za dizajn.

Mi procjenjujemo vašu situaciju, čime se bavite, dali više naginjete vrsti klijenata kojima je potrebnije artističko rješenje ili funkcionalno, te prema procjeni i u dogovoru s vama izrađujemo savršeno izbalansiran projekt s kojim ćete se istaknuti od konkurencije.

Posebnu pažnju posvećujemo responzivnosti za mobilne uređaje s obzirom da se preko 40% posjeta web stranicama danas odvija upravo mobitelima, tabletima i sl. Ovdje možete provjeriti dali se vaša web stranica ispravno prikazuje na mobilnim uređajima.

Svaki projekt optimiziramo za najbolje pozicije na Google-u (SEO optimizacija). Prema potrebi, ako već imate web stranicu, možemo odraditi SEO analizu kojom precizno detektiramo sve nedostatke vaše web stranice i otkrivamo njene potencijale za poboljšanje.

Bitno je naglasiti da brinemo o brzini web stranica koje izrađujemo kako posjetitelji ne bi odustajali od pregledavanja dok čekaju da se web stranica učita. To postižemo tako što u 99% slučajeva koristimo vlastiti kod optimiziran samo za ono što vaš projekt treba, dok se s druge strane često koriste gotovi komercijalni predlošci puni nepotrebnih kodova koji usporavaju učitavanje web stranice.

Ako ste zainteresirani za neku od usluga koje pružamo slobodno nas kontaktirate i informirate se, stojimo na raspolaganju i po potrebi izrađujemo neobvezujuće ponude.

Burza ideja tim
Josip Cofek
Josip Cofek
CEO, SEO specialist
Izrađivao je web stranice više od 8 godina, uspješno je odradio preko 350 web projekata. Trenutno se bavi project managementom, SEO analizama i testiranjem web projekata prije isporuke. Ako imate web stranicu i niste sigurni što sve možete poboljšati, kontaktirajte ga!
Mladen Greguraš
Mladen Greguraš
CEO & Marketing Manager
CEO u poduzeću od osnutka. Bavi se PR-om i marketingom, a odlikuju ga organiziranost, komunikativnost i otvorenost novim idejama.
Filip Topolovec
Filip Topolovec
Web & Graphic Designer
Web developer i dizajner. Osim toga voli raditi na optimizaciji brzine web stranica te SEO optimizaciji web stranica.
Marko Štimac
Marko Štimac
Web Developer
Web developer koji voli rješavati programerske izazove. Posebnu pažnju posvećuje inovacijama i kvalitetnom kodu.
Novi igrač
Možda baš ti?
Obujam posla kontinuirano nam se povećava tako da ćemo u skoroj budućnosti zasigurno opet trebati pojačanje za naš tim.
Istaknute reference