Djelujemo od 2008. godine kao tvrtka specijalizirana za izradu i održavanje web stranica, izradu web trgovina, SEO analizu i optimizaciju te grafički dizajn.

Usluge pružamo odgovorno i profesionalno te nam je zadovoljstvo klijenta uvijek na prvom mjestu. Zadovoljstvo klijenata postižemo dobrom komunikacijom koju prema potrebama prilagođavamo za dobivanje što preciznijih i kvalitetnijih uputa za izradu projekata.

Svakodnevno usavršavamo tehnologije i pratimo trendove kako bi poboljšali kvalitetu usluga koje pružamo.

Po čemu se razlikujemo od drugih?

Brinemo istovremeno o kvalitetnom dizajnu i funkcionalnosti naših web stranica. Često u našoj branši izrađuju se projekti fokusirani na sam dizajn web stranice dok se s druge strane zapušta funkcionalnost iste, što vodi zbunjivanju i ne snalaženju posjetitelja. S druge strane, postoje i oni kojima je najbitnije staviti tekstualni sadržaj i ne mare za dizajn.

Mi procjenjujemo vašu situaciju, čime se bavite, dali više naginjete vrsti klijenata kojima je potrebnije artističko rješenje ili funkcionalno, te prema procjeni i u dogovoru s vama izrađujemo savršeno izbalansiran projekt s kojim ćete se istaknuti od konkurencije.

Posebnu pažnju posvećujemo responzivnosti za mobilne uređaje s obzirom da se preko 40% posjeta web stranicama danas odvija upravo mobitelima, tabletima i sl. Ovdje možete provjeriti dali se vaša web stranica ispravno prikazuje na mobilnim uređajima.

Svaki projekt optimiziramo za najbolje pozicije na Google-u (SEO optimizacija). Prema potrebi, ako već imate web stranicu, možemo odraditi SEO analizu kojom precizno detektiramo sve nedostatke vaše web stranice i otkrivamo njene potencijale za poboljšanje.

Bitno je naglasiti da brinemo o brzini web stranica koje izrađujemo kako posjetitelji ne bi odustajali od pregledavanja dok čekaju da se web stranica učita. To postižemo tako što u 99% slučajeva koristimo vlastiti kod optimiziran samo za ono što vaš projekt treba, dok se s druge strane često koriste gotovi komercijalni predlošci puni nepotrebnih kodova koji usporavaju učitavanje web stranice.

Ako ste zainteresirani za neku od usluga koje pružamo slobodno nas kontaktirate i informirate se, stojimo na raspolaganju i po potrebi izrađujemo neobvezujuće ponude.

Istaknute web reference