Nudimo kompletno rješenje izrade responzivnih web trgovina, a također web trgovinu možete i potpuno sami ažurirati kroz CMS (engl. Content management system) sustav.

Cijena izrade web trgovine ovisi o Vašim željama i idejama. Za kreiranje ponude potrebno nam je barem nekoliko osnovnih informacija:

  • Već imate domenu i hosting paket? Ako nemate: Svaka pravna osoba ima pravo na jednu besplatnu .hr domenu, ali pod uvjetom da je identična nazivu firme. Npr. ako je naziv firme “Moja firma d.o.o.” onda pravna osoba ima pravo na jednu besplatnu domenu moja-firma.hr – naravno ako to ime još nije zauzeto. Kontaktirajte nas kako bismo provjerili zauzetost pojedine domene.
  • Koliko kategorija i proizvoda će u početku imati Vaša web trgovina? Želite da proizvode sami unosite nakon izrade web trgovine ili želite da mi to odradimo?
  • Koje načine plaćanja želite na web trgovini?
    1. Prvi klasičan načini plaćanja je plaćanje pouzećem, tj. plaćanje po primitku poštom. Ponekad je to problem zbog velike vrijednosti robe ili kupčeve mogućnosti odustajanja od narudžbe pri primitku pošiljke, što dovodi prodavača u gubitak.
    2. Drugi klasičan način je plaćanje po predračunu, tj. uplata na račun prodavača prije slanja pošiljke. Ovaj način kupci ne preferiraju pa se ne preporučuje da bude osnovni način plaćanja.
    3. Treći i najkvalitetniji način je kartično plaćanje. Ova je opcija malo kompleksnija i zahtijeva dodatne financijske izdatke, ali pruža kupcu jednostavan i siguran način plaćanja.

Kod izrade web trgovina držimo se svih principa kao i kod izrade web stranica. Brinemo o dobrom dizajnu i funkcionalnosti web trgovine, optimizaciji brzine i optimizaciji za tražilice (SEO optimizacija).